Heggenschaar

Heggenscharen in Elshout en omgeving


De Langstraat Tuinmachines biedt verschillende heggenscharen aan. Zo hebben we Dolmar 2 takt heggenscharen en Dolmar elektrische heggenscharen. Bent u op zoek naar een ander soort heggenschaar? Neem contact op en we proberen aan uw wensen te kunnen voldoen.

Dolmar 2 takt heggenscharen

De 2 takt heggenscharen van Dolmar zijn lichtgewicht. Hierbij heeft u geen hinder van uitlaatgassen door voorwaartse uitstoot. Deze heggenscharen zijn krachtig en milieuvriendelijk. Bovendien hebben deze heggenscharen een antivibratie systeem, dat het trillingsniveau zeer laag houdt.

Dolmar elektrische heggenscharen

De Dolmar elektrische heggenscharen hebben een 670 Watt motor. Dit maakt de heggenschaar geschikt voor middelzware snoeiwerkzaamheden. De heggenschaar is voorzien van een drievoudige handgreep. Dit vergroot de reikwijdte en vermindert de belasting van de pols.

Ook aan de veiligheid van de elektrische heggenschaar is gedacht. Het mes stopt binnen 0,2 seconde. Bovendien is de eerste helft van het mes voorzien van extra brede aambeelden, wat zorgt voor een optimale veiligheid. Daarnaast is er een neusbeschermstuk dat terugslag voorkomt en tegelijk de messen beschermt. Ook wordt er een kabelgeleider meegeleverd. Deze zorgt ervoor dat de kabel uit het bereik van de messen blijft.

Onderhoud heggenscharen

Goed onderhoud van de (elektrische) heggenschaar verlengt de levensduur. Maar daarvoor moet je wel weten hoe je een heggenschaar het best kan onderhouden. Allereerst is het belangrijk dat de heggenschaar na gebruik met een zachte borstel wordt afgedaan. Daarnaast is het verstandig om de heggenschaar af en toe in te spuiten met een speciale onderhoudsspray. Dit verbetert de glijdkwaliteit en vermindert de roestvorming en slijtage.

Heeft u een heggenschaar, maar is deze toe aan grondig onderhoud? Hiervoor kunt u ook bij De Langstraat Tuinmachines terecht. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Contactformulier
*
*
*