Robotmaaier

Robotmaaiers in Elshout en omgeving


Het maaien van een groot gazon neemt veel tijd in beslag. Met een robotmaaier kan je veel tijd besparen!

Voordelen robotmaaier

Gemak
Het grootste voordeel is toch wel het gemak. Je zet de robotgrasmaaier aan en deze doet al het werk. Bovendien hoef je geen grasresten meer op te ruimen.

Efficient
Een robotmaaier is een erg efficiente manier van tijdsbesteding. Je hoeft niet langer een half uur de grasmaaier heen en weer te duwen. Je bent namelijk slechts 1 minuut kwijt met het instellen van de robotmaaier en de rest van de tijd kunt u besteden aan belangrijkere dingen.

Milieuvriendelijk
Robotmaaiers zijn milieuvriendelijker dan grasmaaiers die werken op benzine en olie. Hij is elektrisch en daardoor is er geen uitstoot.

Mooi gazon
De robotgrasmaaiers maaien het gezon helemaal gelijk. Bovendien verdeelt hij de fijne grasresten over het gazon, waardoor het werkt als natuurlijke mest. Hierdoor wordt het gazon nog gezonder.

Aanschaf

Bij De Langstraat Tuinmachines hebben we verschillende robotmaaiers van Robomow in het assortiment. Bij de keuze voor de juiste Robomow robotmaaier is het belangrijk rekening te houden met een aantal aspecten van het gazon, zoals de gazonoppervlakte en de helling. Afhankelijk hiervan kan er gekozen worden uit de verschillende robotmaaiers.

Vind je niet waar je naar op zoek bent? Neem contact met ons op en we zullen alsnog proberen aan je wensen te voldoen!Contactformulier
*
*
*