Ruime assortiment tuin- & parkmachines

Hieronder een greep van de merken die wij in ons assortiment voeren. U kunt doorklikken naar de website van de leverancier of producten in onze shop bekijken.

     
Ons nieuwe dealerschap. Voor kwaliteit, groengeel gekleurd bent u bij ons aan het juiste adres! Geniet van een mooi en gezond gazon dat uw buren jaloers zal maken met de gebruiksvriendelijke automatische Robomow maaier! Dolmar motorzaag:de robuuste en krachtige zaag voor profi of particulier.
     
   
Castelgarden tuinmachines zijn "State of Art", modern en ergonomisch van design, met een optimaal gebruiksgemak voor de eindgebruiker. Ons merk als u op zoek bent naar een frontmaaier. SABO Gazonmaaiers: Zekerheid, betrouwbaarheid en comfort op het hoogste niveau! Alleen diegene die nu de bodem voorbereidt en de zaden uitstrooit, kan morgen de vruchten van de gedane arbeid plukken. Wat zo logisch is voor de moestuin, is niet minder logisch voor de onderneming WOLF-Garten.
     
     
Ferris Briggs & Stratton staan vooral bekend om de benzine motoren die voor veel verschillende toepassingen gebruikt wordt. 
Ferris Zero Turn-maaiers zijn de enige professionele maaiers die standaard toegerust zijn met een veringsysteem, ontwikkeld door ontwerpers die de primaire belangen van hoveniers als uitgangspunt genomen hebben. KÄRCHER is één van de toonaangevende producenten van reinigingsapparatuur. Het brede productprogramma omvat producten voor het huishouden en industrie.