Werkplaats De Langstraat Tuinmachines

Is uw tuin- en/of parkmachine toe aan een reparatie? Bij De Langstraat Tuinmachines bent u aan het juiste adres. Naast een winkel waarin nieuwe tuin- en parkmachines worden verkocht hebben wij een eigen werkplaats. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van allerlei machines van alle verschillende merken. Lopen de reparatiekosten op? Wij nemen altijd eerst contact met u op!

De levensduur van uw tuin- en/of parkmachine is mede afhankelijk van het onderhoud. Het verversen van olie, het schoonmaken van de filters etc. zijn werkzaamheden die de levensduur van een tuinmachine of parkmachine verlengen. Wij geven u graag advies en ontzorgen u in het onderhoud van tuinmachines en parkmachines. Om daarnaast functioneel en effectief met uw machine te kunnen werken adviseren wij op tijd messen te laten slijpen.Tijd voor het winteronderhoud
Om langer van uw grasmaaier en tuinmachine(s) te kunnen genieten is slijpen en onderhoud een vereiste. De Langstraat Tuinmachines kan u hierbij helpen. Om in het najaar uw tuinmachines weer gebruiksklaar te hebben kunnen wij u een onderhoudsbeurt aanbieden. Hierdoor kunt u zorgeloos het nieuwe jaar in! Ga nu naar winteronderhoud en vul de coupon in!